RSSВерсія для друку
Справа № 2-57/11 від 16 березня 2009 року. Червоноградський міський суд Львівської області (про відшкодування матеріальної та моральної шкоди повязаної зі смертю фізичної особи)
Назва справи
Справа № 2-57/11  від 16 березня 2009 року. Червоноградський міський суд Львівської області (про відшкодування матеріальної та моральної шкоди повязаної зі смертю фізичної особи)
Фабула
Обставини справи

ОСОБА_1 в березні 2009 року звернулася в суд з даним позовом. В даній позовній заяві послалася на те, що ІНФОРМАЦІЯ_1 року в кареті «швидкої допомоги», Радехівської РЦЛ Львівської області помер її брат ОСОБА_5, 1965 року народження. Вважає, що смерть брата наступила з вини фельдшера ОСОБА_4, яка вночі ІНФОРМАЦІЯ_1 року, після першого виклику «швидкої допомоги»до місця проживання покійного відмовилася від обслідування хворого і його госпіталізації, а при повторному виклику невірно встановила діагноз і помістила брата в карету машини, при приїзді до лікарні покинула хворого, внаслідок чого наступила смерть її брата. Тому просить стягнути з відповідачів: 1940 грн. матеріальної шкоди, повязаної з витратами на похорон, 50000 грн. на відшкодування моральної шкоди, так як смерть брата призвела до погіршення стану її здоровя, та щомісячно по 400 грн. як працездатній особі, інваліду І-ї групи, яка перебувала на утриманні покійного та судові витрати. В судовому засіданні позивачка позов підтримала. Суду пояснила, що смерть її брата ОСОБА_5, ІНФОРМАЦІЯ_1 року наступила тому, що вночі тієї ж доби, при першому приїзді карети «швидкої допомоги»фельдшер ОСОБА_4 відмовилася везти хворого в лікарню, а при другому приїзді неправильно встановила діагноз. Представники відповідачів позов не визнали, вважають, що смерть ОСОБА_5 не повязана з діями (бездіяльністю) працівниківРадехівської ЦРЛ.
Результат
Рішення по справі

Червоноградський міський суд Львівської області вирішив:
Позов ОСОБА_1 до Радехівської районної центральної лікарні Львівської області та до Головного Управління охорони здоровя Львівської обласної державної адміністрації, третя особа ОСОБА_4 про відшкодування матеріальної та моральної шкоди повязаної зі смертю фізичної особи залишити без задоволення.
Детальна інформація

Рішення Червоноградського міського суду Львівської області  в повному обсязі