RSSВерсія для друку
Конституційно-правовий статус людини: можливості удосконалення в Україні

/ Праці Львівської лабораторії прав людини і громадянина Науково-дослідного інституту державного будівництва та місцевого самоврядування Національної академії правових наук України /Редкол.: П.М.Рабінович та ін.-Серія І.Дослідження та реферати.-Випуск 24.  - Львів : Видавництво ЛОБФ "Медицина і право", 2012 . - 180 с.

Редакційна колегія

П.М.Рабінович, Ю.М.Грошевий, В.Т.Нор, В.Ф.Сіренко, С.П.Добрянський,Ю.М.Тодика


Анотація

У пропонованому виданні,яке на монографічному рівні змістовно доповнює виданий у 2008 році вісімнадцятий випуск «Праць» Лабораторії, висвітлюється низка теоретико-методологічних засад оптимізації «праволюдинних» положень Конституції Україниголовним чином тих,що містяться в її розділі ІІ.

Як втілення результатів цієї розвідки подаються оновлені й розширені нормативні пропозиції, спрямовані на підвищення в Україні ефективності конституційних засобів забезпечення прав і свобод людини,а також інших субєктів.

Призначене насамперед,для народних депутатів України, членів майбутньої Конституційної  Асамблеї, суддів Конституційного Суду України, а також науковців, громадських правозахисників, юристів-практиків, викладачів, аспірантів і студентів юридичних вузів та й усіх небайдужих до означеної проблематики.

Видавництво 

ЛОБФ "Медицина і право"

Рік видання 

2012

К-ть стор. 

180

Формат 

60х84

Обкладинка 

м’яка

ISBN 

978-966-2019-19-3

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...