RSSВерсія для друку
Флешмоб на підтримку глобальної компанії боротьби з вірусними гепатитами
20.07.2016

У межах Міжнародної літньої школи «Права людини у сфері охорони здоров’я: навчання і викладання», яка проводиться Асоціацією шкіл громадського здоров’я в Європейському регіоні (ASPHER) спільно з кафедрою медичного права Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, ВГО «Фундація медичного права та біоетики України» та ЛОБФ «Медицина і право», 19 липня 2016 р. було організовано флешмоб на підтримку глобальної компанії боротьби з вірусними гепатитами.

 28 липня відзначатиметься Всесвітній день боротьби з вірусними гепатитами. Це день, коли світове співтовариство акцентує увагу на загрозі, яка частує на кожного – вірусні гепатити, наголошуючи на необхідності вживати ефективних і своєчасних заходів для профілактики і лікування. Україна не виняток, уже наступного тижня у всіх куточках нашої держави Альянс громадського здоров’я разом зі своїми партнерами проводитиме численні заходи в межах акції «Вимагаємо ефективного лікування».

Знаково, що учасники з різних країн, які зібрались на Школі обмінятись досвідом, налагодити нову цікаву співпрацю щодо прав людини у сфері охорони здоров’я, долучились до соціально значимої, праволюдинної акції, аби наголосити на необхідності спільними зусиллями долати спільну проблему людства – вірусні гепатити.

 #UAhepatitisC 

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...