RSSВерсія для друку
На Дніпропетровщині розробили довідники для пацієнтів Центру первинної допомоги
22.10.2012

У Дніпропетровську за ініціативи Громадської платформи з питань медичної реформи, яка нещодавно набула статусу офіційної громадської організації, вийшли друком перші інформаційні довідники для Центру первинної медико-санітарної допомоги №8. Про це УНН повідомили у прес-службі МОЗ.

"Відвідуючи Центри ПМСД, проводячи зустрічі з громадськістю, приймаючи дзвінки на "гарячу лінію" Громадської платформи, ми звернули увагу на те, що у людей виникають питання з приводу того, в який медичний заклад звертатися, до якої амбулаторії прикріплений пацієнт, де в амбулаторії розташовується кабінет того чи іншого фахівця і т.д. Тому ми дійшли висновку, що оптимальною відповіддю на такі питання стане інформаційний довідник, завдяки якому кожен житель Індустріального та Амур-Нижньодніпровського району Дніпропетровська, закріплений за Центром первинної медико-санітарної допомоги № 8, зможе знайти інформацію про місце знаходження своєї амбулаторії, а також заощадити час на пошуки необхідного лікаря", - сказала голова Громадської платформи з питань медичної реформи Світлана Харківська.

Довідник призначений для мешканців найбільшого "спального району" лівобережжя Дніпропетровська, який налічує більше 100 тис жителів.

Джерело:

http://www.unn.com.ua/ua/news/983254-na-dnipropetrovschini-rozrobili-dovidniki-dlya-patsientiv-tsentru-pervinnoyi-dopomogi/

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...