RSSВерсія для друку
На Дніпропетровщині впроваджуються новітні технології для лікування дітей
26.09.2012

У Дніпропетровській обласній дитячій клінічній лікарні впроваджені сучасні методики та технології лікування маленьких пацієнтів. У рамках обласних програм "Здоров'я дітей та матерів Дніпропетровщини", "Здоров'я нації" та "Цукровий діабет", що реалізуються в області, пацієнти отримують безкоштовну високоякісну медичну допомогу.

"У рамках програм лікарня отримує медикаменти, витратні матеріали та сучасне обладнання. Завдяки впровадженню та реалізації нових високотехнологічних методик лікування, багатому досвіду спеціалістів та оснащенню лікарні новим обладнанням кожен пацієнт тут отримує необхідну високоякісну медичну допомогу, починаючи від діагностики до найскладніших операцій", - сказала начальник головного управління охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Гінзбург.

У 2011 в обласній дитячій клінічній лікарні відкрито сучасний корпус, повністю укомплектований новітнім обладнанням. В корпусі розміщуються три відділення: інфекційне, опікове та онкогематологічне. Протягом останніх двох років для відділень лікарні було придбано два надсучасні ультразвукові апарати, цифрову універсальну рентгенографічну систему, дитячу відеобронхоскопичну систему, 20 електромеханічних ліжок, інфузійні насоси тощо.

Джерело:

http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20120926_1.html

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...