RSSВерсія для друку
"Індар" відкриватиме школи соцадаптації для хворих на цукровий діабет
13.01.2012

«Індар» у 2012 році продовжуватиме активну роботу щодо створення та відкриття шкіл соціальної адаптації для хворих на цукровий діабет. На заводі планують долучитися до відкриття близько 10 шкіл самоконтролю протягом року у різних районах міста Києва та Київської області.

"Однією з важливих складових лікування цукрового діабету – є навчання самоконтролю хворих на цукровий діабет. За оцінкою експертів та ендокринологів, успіх у подоланні хвороби лише на 5 % залежить від лікаря та інсуліну, а на 95 % від того, який спосіб життя веде пацієнт. На глибоке переконання фахівців заводу, самоконтролю діабету необхідно навчатися, адже саме це є запорукою повноцінного і працездатного життя хворого ", - йдеться в повідомленні прес-служби.

"Цінність таких закладів полягає у тому, що тут хворі можуть отримувати детальну інформацію про хворобу, ускладнення, методи профілактики. Навчання, що як правило відбувається у формі лекцій та спілкування з фахівцями, допомагає інсулінозалежним правильно реагувати на потреби свого організму і уникати таким чином можливих проблем із зором, нирковою недостатністю", - зазначив голова правління ПрАТ "Індар" Євген Кононенко.

Детальніша інформація за адресою:

www.unn.com.ua/ua/news/577977-%22indar%22-vidkrivatime-shkoli-sotsadaptatsiyi-dlya-hvorih-na-tsukroviy-diabet/