RSSВерсія для друку
V Ювілейний Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації».
05.01.2014

З 5 по 17 квітня 2014 року у м. Києві (ВЦ «КиївЕкспоПлаза») відбудеться V Ювілейний Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації».

Науково-практична програма Міжнародного медичного форуму базуватиметься на III Міжнародному медичному конгресі «Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров’я України», у рамках якого відбудеться понад 50 науково-практичних симпозіумів, конференцій, майстер-класів, шкіл, нарад, тощо для лікарів різної спеціалізації. За два роки Конгрес став важливим професійним заходом для спеціалістів галузі охорони здоров’я України, який щорічно вносять в Реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, затверджений МОЗ та НАМН України.Серед доповідачів Конгресу понад 600 експертів галузі охорони здоров’я: відомі українські та зарубіжні науковці, талановиті педагоги та організатори охорони здоров’я, президенти асоціацій, головні позаштатні спеціалісти Міністерства.

Планується що у 2014 році у Форумі візьмуть участь понад 16000 спеціалістів. На сьогодні Форум підтримують понад 100 медичних асоціацій, громадських об’єднань та організацій, соціальних фондів. 15 вищих навчальних медичних закладів та 3 академії післядипломної освіти приймають активну участь у Форумі та науково-практичній програмі. Інформаційними партнерами виступають: більше 140 спеціалізованих видань України та 250 спеціалізованих ресурсів. Понад 400 компаній із 20 країн представлять всесвітньо відомі бренди та торгові марки, увесь спектр обладнання, техніки та інструментарію, новинки фармацевтичної продукції.

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...