RSSВерсія для друку
Літня школа «Права людини у сфері охорони здоров’я: навчання і викладання»
13.06.2016

Асоціація шкіл громадського здоров’я в Європейському регіоні (ASPHER) з 2014 р. розпочала проведення шкіл щодо права людини у сфері охорони здоров’я для свої Мережі. До участі запрошуються викладачі, які викладають права людини у сфері охорони здоров’я, медичне право, фармацевтичне право та біоетику. Школи відбуваються у різних державах, на базі національної організації – партнера.
Цьогоріч приємна і почесна нагода приймати школу випала Україні. Літня школа «Права людини у сфері охорони здоров’я: навчання і викладання» відбуватиметься у м. Львові з 18 до 22 липня 2016 р. на базі ВГО «Фундація медичного права та біоетики України», ЛОБФ «Медицина і право» та кафедри медичного права ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького як асоційованого члена ASPHER. Співдиректорами Школи будуть Джуді Оверал (США) та Ірина Сенюта (Україна).
До участі в заході запрошуються викладачі медичних і юридичних вишів з різних куточків світу, які матимуть можливість протягом тижня навчатись, ділитись досвідом, налагоджувати співпрацю у царині прав людини у сфері охорони здоров’я, а також насолоджуватись гостинністю чарівного Львова.

Детальніше:

стор.1, стор.2 

 

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...