RSSВерсія для друку
М.Азаров пишається тим, що в короткі строки на Житомирщині збудована сучасна лікарня
23.02.2012

Прем’єр-міністр Микола Азаров пишається тим, що в короткі строки у смт Брусилів, Житомирщині, було завершено будівництво Брусилівської центральної районної лікарні, яка відповідає найсучаснішої європейським стандартам.

"До цієї лікарні не соромно привести європейських лікарів. Я готовий будь-якого лікаря запросити з Європи і сказати: покажи мені, чим лікарні у вашій країні кращі ніж ця, і я пишаюся тим, що буквально за півтора роки вдалося збудувати таку сучасну лікарню", - повідомив Микола Азаров.

При цьому він нагадав, що в 2011 році в усіх регіонах України загалом збудовано 40 нових сучасних лікарень, які відповідають європейським стандартам. Разом з тим, Прем’єр-міністр запевнив, що Уряд цю роботу продовжуватиме у в надалі, щоб сучасні медичні установи були збудовані у кожному районному центрі.

Глава Уряду ознайомився з роботою Брусилівської центральної районної лікарні. Зокрема він оглянув палати дитячого відділення лікарні та вручив дітям подарунки. Крім того Микола Азаров оглянув рентген-кабінет, операційний блок, відділення інтенсивної терапії, хірургічне відділення.

Всього під час будівництва лікарні освоєно 26 млн. грн. Введення в експлуатацію нового лікувального корпусу стаціонару лікарні на 47 ліжок дасть змогу сконцентрувати всі види медичної допомоги і створити достойні умови для лікування громадян. Новий корпус лікарні розміщуватимуться на чотирьох поверхах.

Детальніша інформація за адресою:

http://amn.net.ua/ukr/news/events/3403