RSSВерсія для друку
Богомолець наполягає на проведенні парламентських слухань про реформу охорони здоров'я
03.11.2015

Виступила з пропозицією на цьому тижні винести на розгляд ВР постанову про проведення парламентських слухань на теми: «Про військово-медичну доктрину» і «Про реформу охорони здоров'я».

Голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Ольга Богомолець наполягає на якнайшвидшому проведенні парламентських слухань про реформу охорони здоров'я.

Як повідомили УНІАН у прес-службі фракції «Блоку Петра Порошенко», на засіданні Погоджувальної ради Богомолець виступила з пропозицією на цьому тижні винести на розгляд ВР постанову про проведення парламентських слухань на теми: «Про військово-медичну доктрину» і «Про реформу охорони здоров'я».

Говорячи про слуханнях про військово-медичну доктрину, Богомолець зазначила, що «у цих парламентських слуханнях прописані десятки законів, які повинні бути розроблені відповідними профільними комітетами і відомствами. А це, в свою чергу, забезпечить захист, безпеку громадян України у випадках терористичних актів, воєнної небезпеки. Що на сьогодні актуальне і вкрай необхідне нашій країні».