RSSВерсія для друку
Уряд здійснив перерозподіл видатків для забезпечення діяльності Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками
08.07.2016

Розпорядженням КМУ від 01.07.2016 р. № 463-р частину бюджетних призначень, передбачених Господарсько-фінансовому департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України було передано Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками. Загальна сума призначень становить 24 млн. 372 тис. 800 грн., з них оплата праці — 16 млн. 670 тис. 500 тис. грн. та оплата комунальних послуг і енергоносіїв — 1 млн. 101 тис.7 грн.

Гроші було передано для здійснення заходів щодо забезпечення функціонування даної служби, завершення реорганізації Державної служби України з лікарських засобів.

Відповідальним виконавцем бюджетної програми, що відкривається для здійснення зазначених видатків, визначено Державну службу України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, за якими головним розпорядником бюджетних коштів є МОЗ України.

Крім того, документом передбачено здійснення перерозподілу видатків профільного міністерства з метою їх збільшення за новоутвореною бюджетною програмою Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Джерело

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...