RSSВерсія для друку
«“С” - наша спільна справа в боротьбі за життя Людини»
27.07.2017

28 липня – Всесвітній день боротьби з вірусними гепатитами. Цьогоріч, як і багато років поспіль, ГО Фундація медичного права та біоетики України», ЛОБФ «Медицина і право» спільно з МБФ «Альянс громадського здоров’я» за сприяння Управління охорони здоров’я Львівської міської ради, Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації проводять інформаційно-просвітницьку акцію під гаслом «Гепатит С: дізнайся зараз, вилікуй вчасно!».

Дана акція покликана привернути увагу мешканців Львівщини, керівництво області та й загалом держави до проблеми боротьби із захворюванням на вірусні гепатити.

Цього року організаторами буде проведена масштабна інформаційна кампанія серед населення щодо висвітлення проблематики захворювання на вірусні гепатити, зокрема в заклади охорони здоров’я м. Львова та Львівської області передано інформаційні матеріали щодо алгоритму дій громадян, які хворі на вірусні гепатити, у профільних відділеннях закладів охорони здоров’я проводитиметься консультування лікарями-інфекціоністами щодо гепатитів та їх лікування. Окрім цього, буде забезпечено висвітлення актуальної інформації щодо вірусних гепатитів у пресі та на телебаченні.

Файли:
2017-1.jpg472 K
2017-2.jpg206 K
03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...