RSSВерсія для друку
Програма грантів з питань репродуктивного здоров’я
17.07.2012

Програма АМР США „Здоров’я жінок України” оголошує програму грантів для недержавних організацій з метою підтримки ініціатив громадськості, спрямованих на просвітницьку роботу з питань репродуктивного здоров’я і планування сім’ї. До участі запрошуються недержавні організації, які працюють в Житомирській, Кіровоградській, Луганській і Тернопільській областях.

 

 

Мета програми „Здоров’я жінок України” - сприяти збереженню репродуктивного здоров’я українських жінок і пар шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи непланованій вагітності та абортам.

 

 

Основні напрями програми грантів:

 

Запропоновані проекти можуть включати (але не обмежуватись винятково цим):

• розробку і проведення просвітницьких кампаній щодо репродуктивного здоров’я і планування сім’ї для населення з наголосом на молодь

• співпрацю з засобами масової інформації для покращення ставлення громадськості до питань репродуктивного здоров’я і планування сім’ї

• проведення просвітницьких кампаній і масових заходів для населення, що спрямовані на популяризацію надійних джерел інформації і нових послуг, що надаються у сфері репродуктивного здоров’я і планування сім’ї і.

 

 

Детальніше:

 

 

 

http://gurt.org.ua/news/grants/14830/

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...