RSSВерсія для друку
«Лобіювання та адвокасі для громадських організацій: важливо бути почутим»
18.01.2012

31 січня 2012 року Інститут Лідерства та Управління (ІЛУ) Українського Католицького Університету проводить відкритий семінар-тренінг «Лобіювання та адвокасі для громадських організацій: важливо бути почутим».

Лобіювання та адвокасі відіграють важливу роль для організацій громадянського суспільства та різноманітних груп суспільства, адже є способами цілеспрямованого впливу на законодавчі та виконавчі органи державної влади.

У рамках семінару-тренінгу йтиме мова про Інститути лобіювання та адвокасі, засади їх функціонування, про побудову кампаній з адвокасі, про комунікації в лобіюванні та адвокаті, про успішні приклади такої діяльності.

Проводитимуть навчання представники Інституту професійного лобіювання та адвокасі Денис Базілевич та Віталій Жугай; про захист прав інвалідів говоритиме Микола Сварник.

 Тренінг відбудеться  31 січня 2012 року (вівторок) з 10.00 по 18.00 (реєстрація учасників – з 9.30) , в семінарській кімнаті (авд. 101) філософсько-богословського факультету УКУ за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 35а.

Детальніша інформація у доданих файлах.