RSSВерсія для друку
7-ма Європейська конференція з медичного права (25 – 27 вересня 2019 р. в м. Тулузі (Франція))
11.11.2018

25 – 27 вересня 2019 р. в м. Тулузі (Франція) проходитиме 7-ма Європейська конференція з медичного права «Інновації та охорона здоров'я: нові виклики для Європи», організованої Університетом Пауля Сабатьєра, у співробітництві з EAHL. Президент 7-ї конференції Анн-Марі Дугуе.

Захід організований Європейською асоціацією медичного права (EAHL), яка створена у 2008 р., відкрита для європейських фахівців у сфері права та охорони здоров'я (від країн-членів Європейського Союзу та Ради Європи), а також асоційованих членів з інших країн або дисциплін. З місією ЄАМП можна ознайомитись за посиланням: www.eahl.eu.

ЄАМП організовує конференції кожні 2 роки. Вже відбулись заходи в Единбурзі, Льовені, Коїмбрі, Празі, Бергені. Такі конференції проходять в межах двох днів; робочою мовою є англійська (з можливістю виступати французькою на спеціальних сесіях). Членські внески дорівнюють 250 євро для делегатів, 200 – для членів ЄАМП та 100 – для студентів і PhD. Збірка тез буде підготовлена видавництвом “Brill”.

Тематика, запропонована до розгляду на конференції: «Інновації в медицині, інноваційні продукти здоров'я та дослідження»; «Доступ до охорони здоров'я та інновацій»; «E-health та захист персональних даних»; «Інтелектуальна власність»; «Залучення пацієнтів до інновацій охорони здоров'я» та інші.

Супутні події (зустрічі) англійською та французькою мовами заплановані як за день до конференції, так і безпосередньо у дні її проведення. Для аспірантів та молодих науковців буде проведено семінар.

Реєстрація буде відкрита в січні 2019 р.

Тези можна подавати з 15 жовтня 2018 р. до 15 травня 2019 р.

https://eahl2019.sciencesconf.org/resource/page/id/10

Детальніше:

https://eahl2019.sciencesconf.org/?forward-action=index&forward-controller=index&lang=en

Контакт: aduvoet@club-internet.fr

При виникненні питань щодо участі в заході також можна звертатись до національного представника EAHL в Україні Ірини Сенюти 0676707033; E-mail: prlawlab@ukr.net

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...
нічого не знайдено