RSSВерсія для друку
VІІ Міжнародний медичний форум "Інновації в медицині - здоров'я нації"
20.11.2015

З 19 до 21 квітня 2016 року у столичному ВЦ «КиївЕкспоПлаза» відбудуться важливі події у галузі охорони здоров'я України, які об'єднують потужну науково-практичну програму, школи, найбільші на теренах України спеціалізовані виставки і створюють міжнародну платформу для обміну досвідом та підвищення кваліфікації фахівців охорони здоров'я – VII Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації» та V ювілейний Міжнародний медичний конгрес «Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров'я України»

 Форум та Конгрес відбудуться за підтримки Президента України та під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я.

Організатори – Національна академія медичних наук України, Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, Компанія LMT. Серед співорганізаторів заходів Форуму та Конгресу – державні установи МОЗ та НАМН України, кафедри НМАПО імені П. Л. Шупика, вищі медичні навчальні заклади України, медичні асоціації України.

Офіційна підтримка – Кабінету міністрів України, Міністерства охорони здоров'я України, Державної служби України з лікарських засобів, Київської міської державної адміністрації.

Заходи Конгресу вносяться до «Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій». Для спеціалістів даний захід – міжнародна міждисциплінарна платформа для підвищення кваліфікації, навчання, обміну досвідом та конструктивного діалогу вчених, практикуючих лікарів і експертів різних сфер медицини. Конгрес відкриває перед делегатами можливість безкоштовно брати участь в численних науково-практичних заходах – симпозіумах, конференціях, круглих столах, семінарах, майстер-класах.

У рамках Конгресу буде проведено понад 50 актуальних міждисциплінарних науково-практичних заходів для спеціалістів галузі охорони здоров’я, орієнтованих на підвищення кваліфікації, отримання нових знань, обміну досвідом, розширення та вдосконалення практичних і теоретичних навиків, нових методів і методик у лікуванні. Експертами виступлять понад 700 доповідачів – провідних вчених галузі охорони здоров’я України та зарубіжжя. Науково-практичні заходи відбудуться за наступними напрямками: організація і управління охороною здоров'я; приватна медицина; лабораторна медицина; медична радіологія: ультразвукова діагностика, конвенційна рентгенодіагностика, комп'ютерна томографія, магнітно-резонансна томографія, променева терапія, ядерна медицина, радіаційна безпека; функціональна діагностика; телемедицина та медичні інформаційні системи; військова медицина; медицина невідкладних станів; хірургія, нейрохірургія, ендоскопія; фізіотерапія і реабілітація; травматологія та ортопедія; онкологія; терапія: кардіологія, неврологія, гастроентерологія, ендокринологія, дерматовенерологія, гематологія та трансфузіологія, сестринська справа; акушерство, гінекологія, неонатологія; офтальмологія; отоларингологія; урологія; Health Beauty: дерматологія, пластична хірургія, комбустіологія, дієтологія; організація і управління фармацією та інші.

З детальною інформацією про захід можна ознайомитись тут

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...