RSSВерсія для друку
Школа з медичного права (11-12 листопада 2016 р., м. Ірпінь)
12.11.2016

11-12 листопада 2016 р. на базі Університету державної фіскальної служби України відбулася Школа з медичного права, організаторами якої були кафедра цивільного права та процесу ННІ права Університету ДФС України, кафедра медичного права ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, ВГО "Фундація медичного права та біоетики України", ГО "Центр правового захисту та правової освіти" за підтримки Фундації правової допомоги та Міжнародного фонду "Відродження". Учасниками заходу були студенти-правники, які з неабияким зацікавленням черпали нові знання, захід був сповнений цікавих презентацій і запитань, практичних завдань, що слугувало поєднанню теорії з практикою. У Школі обговорювалось чимало питань, з-поміж яких: загальна характеристика галузі медичного права, новели законодавства України у сфері охорони здоров'я, міжнародні стандарти та практика ЄвроСуду, правовий статус суб'єктів медичних правовідносини та механізми захисту прав людини в царині охорони здоров'я.
До участі в заході як викладачів-експертів було залучено Ірину Сенюту, завідувача кафедри медичного права ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, президента ВГО 'Фундація медичного права та біоетики України', Дмитра Клапатого, асистента кафедри медичного права ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, президента ЛОБФ «Медицина і право», Семена Стеценка, першого заступника начальника Інституту кримінально-виконавчої служби України, Кристину Головачову, к.ю.н., керівника юридичної клініки Національного гірничого університету, Ігоря Степанова, експерта ГО "Центр правового захисту та правової освіти".
Приємно відзначити, що медичне право розширює свої освітянські простори і вивчатиметься студентами Університету державної фіскальної служби України.

Файли:
30.jpg729 K
25.jpg393 K
35.jpg212 K