RSSВерсія для друку
Школа управління у сфері охорони здоров’я
05.01.2016

27-29 січня 2016 р. у м. Львові відбудеться Школа управління у сфері охорони здоров’я, яка буде проведена Львівським обласним благодійним фондом «Медицина і право», кафедрою медичного права факультету післядипломної освіти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та Асоціацією шкіл громадського здоров’я в Європейському регіоні (ASPHER) за експертного сприяння Всеукраїнської громадської організації «Фундація медичного права та біоетики України», Українського лікарського товариства у Львові та Комісії з питань охорони здоров’я Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації та підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Цільовою аудиторією заходу є депутати місцевих рад, представники Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації та Управління охорони здоров’я Львівської міської ради, організатори охорони здоров’я, представники професійних громадських організацій у сфері охорони здоров’я.

У межах заходу відбуватимуться майстер-класи, воркшоп, презентації, цікаві зустрічі, нові знайомства, започаткування нових проектів. У межах заходу запланований спеціалізований воркшоп «Лідерство у сфері охорони здоров’я», який проводитиме професор Катажина Чабановська, доктор філософії в галузі громадського здоров'я, доцент кафедри міжнародного здоров'я Факультету медицини і природничих наук Маастріхтського університету (Маастріхт, Нідерланди) та Інституту громадського здоров'я Факультету медичних наук Медичного коледжу Ягелонського університету (Краків, Польща), експерт ВООЗ з питань лідерства у сфері громадського здоров'я.

 

Детальніше

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...