RSSВерсія для друку
Щорічна конференція для молодих вчених 11-13 квітня у м. Загреб (Хорватія)
29.01.2018

Науковий відділ Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького інформує усіх зацікавлених про проведення конкурсу кращих наукових робіт для участі у щорічній конференції для молодих вчених, яка відбудетися у 11-13 квітня у м. Загреб (Хорватія) та проводиться під егідою Асоціації регіональної співпраці з питань здоров’я, науки та технології (RECOOP HST Association). Наукові роботи слід представити у вигляді тез згідно з наведеними нижче вимогами:
1.    Назва роботи (не більш ніж 150 символів).
2.    Прізвище та ініціали автора (авторів) із зазначенням повної назви та адреси установи та електронної пошти одного з авторів.
3.    Ключові слова: не більше п’яти.
4.    Обов’язкова структура тез: вступ, матеріали і методи, результати, обговорення та висновки  загальним обсягом не більше однієї сторінки (300 слів).
5.    У випадку проведення клінічних досліджень та досліджень на лабораторних тваринах слід зазначити номер протоколу комісії з біоетики і його дату.
6.    При наявності грантової підтримки слід навести назву, дату і номер проекту.
Усі тези приймаються виключно англійською мовою. Кінцевий термін подачі тез до 12.02.18. Усі роботи оформлені згідно  із зазначеними вимогами слід надсилати на електронну пошту: cms.meduniv@gmail.com. За  більш детальною інформацією щодо конкурсу просимо звертатись у сектор міжнародного співробітництва наукового відділу ЛНМУ імені Данила Галицького. Координатор- Лозинський А.В. (+380633517637).