RSSВерсія для друку
Семінар "Громадськість як ефективний важіль впливу на державу в сфері охорони здоров’я в аспекті контролю за використанням коштів"
05.01.2016

13 січня 2016 р. з 13.00 до 15.00 год. у приміщенні Музею історії медицини Галичини імені Мар’яна Панчишина (адреса: м. Львів, вул. Кармелюка, 3) відбудеться семінар "Громадськість як ефективний важіль впливу на державу в сфері охорони здоров’я в аспекті контролю за використанням коштів".

Доповідачі:

1.  Христина Терешко – президент ЛОБФ «Медицина і право», завуч кафедри медичного права ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. Тема презентації "Транспарентність і конструктивний діалог «влада-громада» для ефективного і справедливого використання коштів місцевого бюджету в сфері охорони здоров’я у Львівській області".

2.  Оксана Дащаківська – керівник Західноукраїнського представництва МФ "Відродження", експерт зі залучення громадян до прийняття рішень. Тема презентації «Інструменти участі громадськості у сфері охорони здоров’я: як поліпшити якість».

3.  Олена Євстігнеєва – голова Асоціації фахівців з формування здорового способу життя. Тема презентації «Роль неурядових організацій у реформуванні системи громадського здоров’я».

4.   Андрій Базилевич – голова Українського лікарського товариства у Львові. Тема презентації «Роль лікарського самоврядування в управлінні системою охорони здоров’я».

Детальніше

 

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...