RSSВерсія для друку
Правопросвітницькі школи у сфері медичного права
20.01.2016

Львівський обласний благодійний фонд «Медицина і право», кафедра медичного права факультету післядипломної освіти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та Асоціація шкіл громадського здоров’я в Європейському регіоні (ASPHER) за експертного сприяння Всеукраїнської громадської організації «Фундація медичного права та біоетики України», Українського лікарського товариства у Львові та Комісії з питань охорони здоров’я Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації та підтримки Міжнародного фонду «Відродження» проводитимуть правопросвітницькі заходи (школи) у м. Львів.

З 25 до 27 січня 2016 р. на базі готелю «Львів» відбуватиметься воркшоп для викладачів курсу «Медичне право України» медичних і юридичних вищих навчальних закладів України на тему «Лідерство у сфері громадського здоров’я та прав людини у сфері охорони здоров’я». Метою заходу є ознайомлення учасників з теорією лідерства та сприяння у набутті практичних навиків у цій царині. Воркшоп проводитиме професор Катажина Чабановська, доктор філософії в галузі громадського здоров'я, керівник програми управління і лідерства у сфері європейського громадського здоров’я Маастріхтського університету (Маастріхт, Нідерланди), член Правління ASPHER, експерт ВООЗ з питань лідерства у сфері громадського здоров'я. До участі в заході долучаться представники численних ВНЗів України для опанування теоретичних засад лідерства, з’ясування потреб подальшого навчання з питань лідерства та розповсюдження отриманої інформації на власних навчальних теренах.

З 27 до 29 січня 2016 р. на базі готелю «Львів» відбуватиметься школа управління у сфері охорони здоров’я для депутатів місцевих рад, представників Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації та Управління охорони здоров’я Львівської міської ради, організаторів охорони здоров’я, представників професійних громадських організацій у сфері охорони здоров’я. Метою заходу є підвищення рівня управлінських знань і майстерності, удосконалення лідерських навиків у сфері громадського здоров’я та прав людини у сфері охорони здоров’я, розкриття ключових засад реформування і новацій у системі охорони здоров’я, зокрема фінансування цієї галузі, а також обмін досвідом і ознайомлення із зарубіжними надбаннями в цій царині. У межах заходу відбуватиметься одноденний воркшоп на тему «Лідерство у сфері громадського здоров’я та прав людини у сфері охорони здоров’я».

 

Контактні особи:

Сенюта Ірина 0676707033

Терешко Христина 0677313035

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...