RSSВерсія для друку
Інформаційна кампанія "Не дай СНІДу шанс!" об'єднається з "Європейським селищем" до Євро-2012
22.02.2012

Інформаційна кампанія "Не дай СНІДу шанс!" об'єднається з "Європейським селищем" до Євро-2012


  В Україні стартує новий етап Національної інформаційної кампанії з профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу серед населення "Не дай СНІДу шанс!". 


Нова інформаційна хвиля кампанії, яка вже четвертий рік поспіль здійснюється Державною службою України з питань протидії ВІЛ-інфекції/ СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань і Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), відбуватиметься в рамках проведення європейського футбольного форуму - Євро-2012. 


Про це йшлося в рамках робочої зустрічі з питань організації заходів висвітлення теми протидії ВІЛ/СНІДу під час футбольного чемпіонату. На зустрічі були присутні представники Держслужби України соцзахворювань, ЮНЕЙДС, "АНТИСНІД", представництва ЄС в Україні, GIZ, "Міжнародного Альянсу з ВІЛ/СНІД в Україні", Проекту розвитку ВІЛ/СНІД-сервісу в Україні та інших організацій. 
З 2 червня по 1 липня 2012 року під "Аркою Дружби Народів" у Києві функціонуватиме "Європейське селище - Наш континент. Наше майбутнє" за підтримки влади м. Києва, GIZ та Делегації Європейського союзу. 


Концепція "Європейського селища" передбачає ряд заходів щодо популяризації шляхів протидії ВІЛ, ведення здорового способу життя. У планах організаторів проектів "Не дай СНІДу шанс!" та "Європейського селища" привернути увагу молоді до проблеми ВІЛ шляхом залучення футбольних кумирів, зірок шоу-бізнесу, а також розповсюдженням оригінальної пізнавальної символіки. 


Детальніша інформація за адресою: 
www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20120222_2.html