RSSВерсія для друку
Конкурс ідей «Ефективні комунікації для ОГС»
16.02.2012

Проект ПРООН «Розвиток громадянського суспільства» оголошує конкурс ідей «Ефективні комунікації для ОГС» (надалі – Конкурс) серед організацій громадянського суспільства. Півфіналістам Конкурсу буде запропонована безкоштовна участь у п’ятиденному тренінгу з практичних навиків ефективних комунікацій, що буде проведений спеціалістами Reuters Corporation. Фіналісти Конкурсу отримують гранти для реалізації власних міні-проектів з впровадження комунікаційних заходів та розробки комунікаційних продуктів.


Мета: Надати організаціям громадянського суспільства більше навиків та знань з використання комунікаційних інструментів, що найбільш вдало підійдуть їхньому виду діяльності, створюючи інформаційні приводи та новини в більш широкому контексті, та здійснюючи активнішу комунікацію з цільовою аудиторією та іншими учасниками процесу.


Цей Конкурс допоможе ОГС розвинути свої медіа навики та вміння, в той же час демонструючи їм потреби ЗМІ та допомагаючи краще зрозуміти попит та очікування одне одного. Крім того, ОГС отримають кращий досвід з розробки комунікаційних продуктів, проведення адвокаційних та інформаційних кампаній, а також вміння ефективніше використовувати соціальні медіа з метою кращого поширення інформації серед цільової аудиторії та інших учасників процесу.

До участі в Конкурсі запрошуються представники офіційно зареєстрованих громадських і благодійних організацій, які відповідають наступним вимогам:


Організації, що спеціалізуються у наступних тематичних напрямках:


o Представлення інтересів вразливих верств населення (люди з інвалідністю; вразливі категорії дітей, молоді та жінок; особи, що утримуються під вартою, тощо);


o Збільшення прозорості та підвищення відповідальності влади;


o Захист прав людини.


Мінімум 2 роки успішного досвіду діяльності організації у вищезазначених напрямках;


Підтверджений намір здійснити конкретні комунікаційні заходи в найближчі місяці для досягнення цілей організації.


Під час тренінгу учасники також матимуть можливість вдосконалити ідеї власних міні-проектів. За результатами доопрацьованих ідей комунікаційних міні-проектів, компетентне журі визначить переможців Конкурсу, які отримують фінансування для реалізації міні-проектів (у розмірі до $5,000).

Термін реалізації проектів – до 2-х місяців.



Кінцевий термін подачі заявки на участь у конкурсі – 27 лютого 2012 р.



Детальніша інформація за адресою: 

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...
нічого не знайдено