RSSВерсія для друку
До розробки електронної системи охорони здоров’я в Україні долучаться провідні ІТ-компанії
31.07.2019

Державне підприємство «Електронне здоров’я» та Асоціація «ІТ України», членами якої є 58 провідних міжнародних та українських ІТ-компаній, підписали Меморандум про співпрацю. ДП «Електронне здоров’я» тепер зможе спільно з ІТ-компаніями розробляти ініціативи у сфері інформатизації охорони здоров’я.

 Провідні ІТ-спеціалісти надаватимуть професійну підтримку в оцінці можливостей підприємства та долучатимуться до стратегічного планування розвитку системи, надаватимуть консультації щодо архітектури та формування Big Data. Для IT-спеціалістів це можливість долучитися до процесу трансформації системи охорони здоров'я та застосувати свій досвід та експертизу у розробці електронної системи охорони здоров’я в Україні.

Сторони підписали меморандум 25 липня, одразу окресливши перші кроки. Учасники заходу обговорили створення технічної ради та можливість популяризації державного сектору для членів асоціації – а це 58 компаній-розробників програмного забезпечення, які сукупно формують 50% всієї виручки галузі в країні. Крім того, Асоціація «ІТ України» представляє інтереси компаній-учасників у міжнародних галузевих об’єднаннях та організаціях, серед яких DIGITALEUROPE, WITSA, EMOTA.

Детальніше

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...
нічого не знайдено