RSSВерсія для друку
Семінар для адвокатів Харківщини щодо алгоритмів роботи над медичними справами
08.12.2018

06 грудня 2018 р. у м. Харкові відбувся семінар з підвищення кваліфікації адвокатів на тему «Алгоритми роботи адвокатів над медичними справами», який проводився у межах Всеукраїнського тижня прав людини Комітетом медичного і фармацевтичного права та біоетики Національної асоціації адвокатів України. Спікером даного заходу виступила Ірина Сенюта – голова Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики НААУ, президент ГО «Фундація медичного права та біоетики України». Під час семінару були висвітлена низка практичних питань, зокрема: особливості збору доказів, порядок витребування медичної документації із закладів охорони здоров’я; порядок проведення клініко-експертної оцінки якості надання медичної допомоги та комісійної судово-медичної експертизи; застосування практики ЄСПЛ у медичних справа.

Участь у заході також брала участь виконавчий директор ГО «Фундація медичного права та біоетики України», заступник голови Комітету НААУ Х. Терешко.

Сердечна вдячність за організацію семінару Раді адвокатів Харківської області, Комітету медичного і фармацевтичного права РАХО та Харківському регіональному відділенню АПУ.