RSSВерсія для друку
Інвесторам запропонують вкласти гроші в здоров'я киян
28.03.2012

Учасникам Київського інвестиційного форуму, який відбудеться 29 березня запропонують проінвестувати проект реконструкції будівлі центру термічних уражень, реконструктивно-відновлювальної та пластичної хірургії Київської міської клінічної лікарні №2.


Орієнтовна вартість будівництва комплексу може скласти близько 700 млн грн. Проект передбачено реалізувати на принципах приватно-державного партнерства.

Так, потенційному інвестору запропонують побудувати медичний комплекс, до якого увійде новий центр термічних уражень на 105 ліжок, і провести реконструкцію існуючих корпусів (головного та гінекологічного) на 210 ліжок.

"Цей проект має велику соціальну значимість. Його реалізація надасть змогу забезпечувати висококваліфіковану медичну допомогу потерпілим від опікової та холодової травми, хімічних опіків, електротравм та мінімізувати незадовільні результати лікування. Допоможе знизити показники летальності та інвалідності, особливо для працездатного населення та дітей", – розповів начальник Головного управління охорони здоров’я Віталій Мохорєв.


http://amn.net.ua/ukr/news/events/6671

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...