RSSВерсія для друку
21-23 квітня у Львівському палаці мистецтв – медичний форум
22.04.2015

Упродовж 21-23 квітня у Львівському палаці мистецтв, що на вулиці Коперника, 17, відбудеться медичний форум. У його рамках працюватимуть і дві виставки: «Галмед: здоров’я та довголіття» та VІ спеціалізована виставка «Стоматологічний ярмарок».

Тематичні розділи медичної виставки «ГалМЕД: здоров'я та довголіття»: лікувальне та діагностичне обладнання; медичні прилади та інструменти; санітарно-гігієнічне обладнання; засоби реабілітації та товари для людей з обмеженими можливостями; засоби надання невідкладної допомоги; офтальмологічні послуги та обладнання; фармацевтичні препарати; інформаційно-телекомунікаційні технології; сучасна клініка та послуги; медичний одяг; засоби санітарії та дезинфекції; медичний туризм; біологічно активні добавки; фітопродукти та лікувальна косметика; санітарно-гігієнічне обладнання.

Тематичні розділи VI спеціалізованої виставки «Стоматологічний ярмарок»: стоматологічне обладнання та інструментарій; витратні матеріали та лікувальні препарати; оснащення стоматологічних кабінетів та клінік; сервісне обслуговування стоматологічного обладнання.

Організовує захід ПАТ «Гал-ЕКСПО» за підтримки Міністерства охорони здоров'я України та департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації. Додаткову інформацію можна знайти на сайті організатора

Джерело: http://dailylviv.com/news/medytsyna/21-23-kvitnya-u-lvivskomu-palatsi-mystetstv-medychnyi-forum-17896

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...
нічого не знайдено