RSSВерсія для друку
Названо продукти, що спричиняють розвиток раку
15.02.2018

Здорове харчування значно знижує можливість виникнення страшних хвороб.
Учені вже вкотре озвучують дані дослідження щодо продуктів, вживання яких може спричинити розвиток раку. Французькі вчені заявили про ймовірний зв'язок між максимально обробленою їжею та виникненням онкозахворювань. Такі продукти як тістечка, нагетси та масмаркетовий хліб вони визначили як "ультраоброблені".


До дослідження було залучено 105 тисяч людей. Його висновки коментують з обережністю, однак здорове харчування - найкраще для тривалого і повноцінного життя. Ультраоброблені продукти це: - пакетовані хліб та булочки масового виробництва; - солодкі і пряні снеки, зокрема, чипси; - шоколадні батончики та загалом солодощі; - солодкі безалкогольні та підсолоджені напої; - мітболи, рибні чи курячі нагетси; - локшина й супи швидкого приготування; - заморожені продукти й готові страви з довгим терміном зберігання; - продукти харчування, головними інгредієнтами котрих є цукор, олія та інші жири.


Детальніше https://health.unian.ua/worldnews/2395528-nazvano-produkti-scho-sprichinyayut-rozvitok-raku.html