RSSВерсія для друку
Засідання з приводу початку проекту «Розвиток мережі правової підтримки у сфері ВІЛ/СНІД»
22.02.2012

В Україні розпочинається реалізація нового проекту Європейського Союзу «Розвиток мережі правової підтримки у сфері ВІЛ/СНІД».


Основна мета проекту, який триватиме два роки і який реалізуватиме ВБО «Всеукраїнський правозахисний рух «ГІДНІСТЬ» – покращення життя людей, що живуть з ВІЛ, та представників уразливих груп населення, через захист їхніх прав на надання якісних послуг з профілактики і лікування, шляхом створення та розвитку безкоштовної юридичної підтримки цих верств населення України. 


Під час засідання ви дізнаєтесь про мету, завдання і основні заходи, які будуть здійснюватися в рамках проекту протягом наступних 24 місяців. 


Місце проведення: Представництво Європейського Союзу в Україні, вул. Кругло-Університетська, буд. 4B, м. Київ (конференційна зала 3-й поверх). 


Дата і час проведення засідання: 24 лютого 2012 р., 10:00 – 11:30. 
Серед запрошених: 
• Хосе Роман Леон Лора, Керівник відділу програм допомоги з питань економічного співробітництва, соціального та регіонального розвитку, Представництва ЄС в Україні. 
• Олена Єщенко, заступник Голови Державної служби України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань.


Детальніша інформація за адресою: 
www.civicua.org/news/view.html

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...