RSSВерсія для друку
Воркшоп для викладачів курсу «Медичне право України»
13.10.2015

Вельмишановні Колеги!

 

Запрошуємо Вас взяти участь у воркшопі для викладачів курсу «Медичне право України» медичних і юридичних вищих навчальних закладів України, який проводитиметься кафедрою медичного права факультету післядипломної освіти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, Всеукраїнською громадською організацією «Фундація медичного права та біоетики України», Львівським обласним благодійним фондом «Медицина і право». Воркшоп відбудеться 19—21 жовтня 2015 р. в м. Львові.

Сподіваємось, що Ви знайдете час і можливість відвідати наш захід, насолодитись оксамитовою красою гостинного міста та в непростий трансформаційний період розвитку держави тримати руку на «пульсі подій», сприяти розвитку медичного права та реформам у сфері охорони здоров’я.

Практично промайнув ще один навчальний рік, сповнений непростим виром подій і звершень, незабаром літній період і відпочинок перед наступним професійним крокуванням навчальними просторами. У новий навчальний рік медичне право вступатиме з новими програмами, а відтак, спільними зусиллями ми повинні обрати оптимальний вектор роботи, наснажитись новельною інформацію, аби згодом сіяти знання з-поміж медиків і правників, які сприятимуть забезпеченню прав людини у сфері охорони здоров’я.

Детальніше

 

З повагою і вдячністю за співпрацю,

завідувач кафедри медичного права ЛНМУ імені Данила Галицького,

президент ВГО «Фундація медичного права та біоетики України»                Ірина Сенюта

 

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...