20.11.2015

З 19 до 21 квітня 2016 року у столичному ВЦ «КиївЕкспоПлаза» відбудуться важливі події у галузі охорони здоров'я України, які об'єднують потужну науково-практичну програму, школи, найбільші на теренах України спеціалізовані виставки і створюють міжнародну платформу для обміну досвідом та підвищення кваліфікації фахівців охорони здоров'я – VII Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації» та V ювілейний Міжнародний медичний конгрес «Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров'я України»

 Форум та Конгрес відбудуться за підтримки Президента України та під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я.

Організатори – Національна академія медичних наук України, Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, Компанія LMT. Серед співорганізаторів заходів Форуму та Конгресу – державні установи МОЗ та НАМН України, кафедри НМАПО імені П. Л. Шупика, вищі медичні навчальні заклади України, медичні асоціації України.

Офіційна підтримка – Кабінету міністрів України, Міністерства охорони здоров'я України, Державної служби України з лікарських засобів, Київської міської державної адміністрації.

Заходи Конгресу вносяться до «Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій». Для спеціалістів даний захід – міжнародна міждисциплінарна платформа для підвищення кваліфікації, навчання, обміну досвідом та конструктивного діалогу вчених, практикуючих лікарів і експертів різних сфер медицини. Конгрес відкриває перед делегатами можливість безкоштовно брати участь в численних науково-практичних заходах – симпозіумах, конференціях, круглих столах, семінарах, майстер-класах.

У рамках Конгресу буде проведено понад 50 актуальних міждисциплінарних науково-практичних заходів для спеціалістів галузі охорони здоров’я, орієнтованих на підвищення кваліфікації, отримання нових знань, обміну досвідом, розширення та вдосконалення практичних і теоретичних навиків, нових методів і методик у лікуванні. Експертами виступлять понад 700 доповідачів – провідних вчених галузі охорони здоров’я України та зарубіжжя. Науково-практичні заходи відбудуться за наступними напрямками: організація і управління охороною здоров'я; приватна медицина; лабораторна медицина; медична радіологія: ультразвукова діагностика, конвенційна рентгенодіагностика, комп'ютерна томографія, магнітно-резонансна томографія, променева терапія, ядерна медицина, радіаційна безпека; функціональна діагностика; телемедицина та медичні інформаційні системи; військова медицина; медицина невідкладних станів; хірургія, нейрохірургія, ендоскопія; фізіотерапія і реабілітація; травматологія та ортопедія; онкологія; терапія: кардіологія, неврологія, гастроентерологія, ендокринологія, дерматовенерологія, гематологія та трансфузіологія, сестринська справа; акушерство, гінекологія, неонатологія; офтальмологія; отоларингологія; урологія; Health Beauty: дерматологія, пластична хірургія, комбустіологія, дієтологія; організація і управління фармацією та інші.

З детальною інформацією про захід можна ознайомитись тут