RSSВерсія для друку
Міжнародний Медичний Форум пройде під патронатом Комітету з питань охорони здоров'я
04.08.2014

Міжнародний Медичний Форум пройде під патронатом Комітету з питань охорони здоров'я

Комітет Верховної Ради України з питань охорони здоров'я бере під свій ПАТРОНАТ проведення Міжнародного Медичного Форуму «Інновації в медицині – здоров'я нації». Відповідне розпорядження було підписано 30 липня 2014 Головою профільного Комітету ВРУ, народним депутатом України Тетяною Бахтеєвою.

Слід зазначити, що Комітет вже не перший рік підтримує проведення Форуму.

У відомстві зазначають, що опіка над заходом міжнародного рівня дозволить продовжити ефективну взаємодію між органами влади та лікарями, вченими, виробниками медичного обладнання, а також представниками медичної спільноти.

Крім цього, підтримка Комітету позитивно вплине на удосконалення надання медичної допомоги, взаємообміну новітніми методами і методиками профілактики, діагностики та лікування захворювань, і подальшому впровадженню сучасних технологій в практику охорони здоров'я.

Нагадуємо, що V Ювілейний Міжнародний Медичний Форум відбудеться 14-16 жовтня 2014 року в столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» і, за прогнозами організаторів заходу, збере понад 16000 представників медичного товариства і фармацевтичного ринку.

Детальна інформація

Програма заходу

Розпорядження

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...