RSSВерсія для друку
УНЗ ООН надає гранти для боротьби із наркоспоживання серед молоді
06.09.2012

УНЗ ООН, світовий лідер у боротьбі з незаконним оборотом наркотиків та міжнародною злочинністю, надає молодіжним організаціям та ініціативним групам гранти, діяльність яких спрямована на профілактику наркоспоживання серед молоді.

Щороку УНЗ ООН (Управління ООН з наркотиків та злочинності) сприяє запобіганню розповсюдження наркотиків у багатьох країнах світу завдяки роботі Центру з попередження наркоманії ("Drug Abuse Prevention Centre" - DAPC) в Японії. Молодь Центру мобілізує громади та збирає кошти, які вони щедро жертвують в Управління ООН з наркотиків та злочинності для підтримки заходів з профілактики вживання наркотиків серед молоді в країнах з низьким і середнім рівнем доходів. У цьому році кошти з Центру будуть підтримувати Молодіжну ініціативу УНЗ ООН

Завдяки Центру з попередження наркоманії, УНЗ ООН зможе фінансувати діяльність молодіжних груп Молодіжної ініціативи у країнах з низьким і середнім рівнем доходу та зробити Молодіжну ініціативу реальністю у їхніх школах, громадах, молодіжних центрах. 

Критерії відбору аплікантів та форма заявки містяться у додатках. 

Заявку необхідно заповнити та переслати до 15 вересня 2012р. на електронну пошту (youthinitiative@unodc.org) або поштою: 

UNODC Youth Initiative 
Prevention, Treatment and Rehabilitation Section 
P.O. Box 500 
A-1400 Vienna 
AUSTRIA

Джерело : Управління ООН з наркотиків та злочинності