RSSВерсія для друку
У Львові обговорюватимуть проблеми української психіатрії
12.11.2013

Третя конференція з циклу «Львівські психіатричні зустрічі» пройде 15-16 листопада 2013 року у Львові на базі Українського католицького університету.

Організаторами заходу виступили Асоціація психіатрів України, Український католицький університет, Міністерство охорони здоров’я України та департамент охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації.

Планується, що з доповіддю виступить головний позаштатний психіатр МОЗ України, директор Українського науково-дослідного інституту соціальної, судової психіатрії та наркології МОЗ України Ірина Пінчук, тема виступу – «Державна політика в галузі охорони психічного здоров'я: проблемні питання та шляхи їх вирішення в контексті євроінтеграційних процесів та міжнародних зобов’язань України». Доповідь на тему «Дитяча психіатрія, як індикатор соціальної зрілості українського суспільства» прочитає головний позаштатний дитячий психіатр МОЗ України, керівник сектору медико-соціальної реабілітації дітей та підлітків із психічними та поведінковими розладами Українського НДІ соціальної і судової психіатрії та наркології МОЗ України Ігор Марценковський.

Детальніше