RSSВерсія для друку
Третя науково-практична конференція «Безпека ліків: від розробки до медичного застосування»
26.06.2013

Шановні колеги!

Перша та друга науково-практичні конференції «Безпека ліків: від розробки до медичного застосування», проведені у 2007 р. та 2009 р. в Києві, визначили коло питань з безпеки та застосування лікарських засобів, що потребують постійної уваги, активного обговорення та тісної співпраці на державному й міжнародному рівнях.

Період, який минув, характеризується суттєвими змінами у сфері розробки та обігу лікарських засобів, а також стосовно регулювання цих процесів. У світі та в Україні з’явилися нові законодавчі підходи щодо здійснення фармаконагляду, впроваджуються нові методи отримання інформації щодо безпеки ліків, удосконалюються підходи до проведення раціональної фармакотерапії, створення та впровадження медико-технологічних документів на базі доказової медицини.

Запрошуємо взяти участь у роботі третьої науково-практичної конференції «Безпека та нормативно-правовий супровід лікарських засобів: від розробки до медичного застосування», присвяченої пам’яті Олексія Павловича Вікторова, професора, доктора медичних наук.

Під час заходу планується обговорення організаційних та методичних питань, пов’язаних з нормативно-правовим супроводом лікарських засобів від розробки до медичного застосування, безпекою ліків, пацієнтів, станом та перспективами розбудови системи фармаконагляду, формулярної системи, проведенням доклінічних, клінічних, фармакоепідеміо­логічних, фармакоекономічних досліджень, висвітленням питань безпеки ліків в освітніх програмах тощо.

Детальніше…