01.04.2019

Тренінг з медичного права в межах навчального он-лайн курсу програми Ради Європи HELP «Основні принципи захисту прав людини у біомедицині» (13 квітня 2019 р., м. Львів)

 Національна асоціація адвокатів України та Рада Європи в межах проекту «Посилення імплементації європейських стандартів прав людини в Україні» проводитиме тренінг з медичного права на базі навчального он-лайн курсу програми Ради Європи HELP «Основні принципи захисту прав людини у біомедицині». Захід міститиме тематику на перетині права, етики та медицини крізь призму судової практики, у т.ч. Європейського суду з прав людини.

Актуальність тематики зумовлена сучасними політико-правовими умовами медичної реформи, новельністю регламентації окремих правових інститутів, нормативними прогалинами і контроверзіями, проблемами правореалізації і правозастосування у сфері охорони здоров’я.

Мета заходу: розкрити адвокатам ключові принципи та механізми захисту прав людини в сфері біомедицини й апробувати змістовну програму навчального он-лайн курсу програми РЄ HELP «Основні принципи захисту прав людини у біомедицині».

 Учасники тренінгу: адвокати з усіх областей України, які зареєструвались на платформі за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBySsD2GbZUQCY7Lw2QGpSpMI3njADWIPffbbozIYoxdQFag/viewform?usp=sf_link

Увага! Кількість місць обмежена, відтак, до участі в заході будуть включені перші 25 адвокатів, які заповнили форму та мають досвід ведення медичних справ, відвідували заходи з медичного права, тобто обізнані в тематиці заходу.

Учасникам покриватимуться витрати на проїзд та проживання (детальна інформація надсилатиметься учасникам заходу), забезпечуватимуться роздаткові матеріали та харчування.

Кожен учасник заходу отримає програму та детальний інформаційний лист на адресу електронної скриньки! Крім того, кожен учасник отримає сертифікат Національної асоціації адвокатів України про підвищення кваліфікації.

Контактні особи: Ірина Крутова, асистент проекту Ради Європи «Посилення імплементації європейських стандартів прав людини в Україні» (всі адміністративні питання; контактний телефон та електронна адреса: 044 425 0262 (вн. 131) або електронна пошта: Iryna.KRUTOVA@coe.int) та Ірина Сенюта, голова Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики НААУ (всі питання щодо участі та змістовного наповнення заходу; контактний телефон та електронна адреса: 0676707033 або електронна пошта: i.senyuta@unba.org.ua).

 Дякуємо щиро за зацікавленість тематикою заходу!

 

З повагою, оргкомітет