RSSВерсія для друку
Тренінг з медичного права для представників управлінь юстиції Львівської області
03.12.2012

13-14 грудня 2012 р. в м. Львів на базі готелю «Соната», що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Морозна, 14, проходитиме тренінг з медичного права.

Тренінг спрямований на підвищення знань представників управлінь юстиції Львівської області з проблематики прав людини та охорони здоров’я із висвітленням правового статусу суб’єктів медичних правовідносин і механізмів правореалізації і правозахисту.

Захід проходитиме за ініціативи ВГО «Фундація медичного права та біоетики України» - координатора коаліції у сфері охорони здоров’я, Головного управління юстиції у Львівській області та за підтримки Проекту USAID «Правова країна», з метою удосконалення доступу населення до безоплатної правової допомоги і зміцнення позицій Всеукраїнської коаліції з надання безоплатної правової допомоги.

Мета тренінгу: надання комплексу необхідних знань з медичного права для правореалізаційної і правозахисної діяльності з метою захисту прав людини в галузі охорони здоров’я.

Після закінчення заходу кожен учасник отримає сертифікат про участь, а також електронну версію практичного посібника (Права людини в сфері охорони здоров’я: практичний посібник Берн І., Езер Т., Коен Дж., Оверал Дж., Сенюта І. / За наук.ред. І. Сенюти. – Львів: Вид-во ЛОБФ «Медицина і право», 2012. – 552 с.).