08.12.2017

7-8 грудня 2017 р. відбувається тренінг для працівників органів прокуратури з медичного права, організований спільно Генеральною прокуратурою України, Комітетом медичного і фармацевтичного права та біоетики Національної асоціації адвокатів, Українською фундацією правової допомоги, Фундацією медичного права та біоетики України за підтримки Міжнародного фонду ‚Відродження‘. 
Президент у ГО "Фундація медичного права та біоетики України", Голова Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики Національної асоціації адвокатів України, Завідувач кафедри медичного права ЛНМУ ім. Данила Галицького Ірина Сенюта виступає співорганізатором, а також тренером на заході! Темами секцій були ‚Законодавче забезпечення системи охорони здоров’я в Україні: загальний огляд. Медична реформа‘ та ‚Міжнародно-правові механізми і стандарти у галузі охорони здоров’я та прав людини. Практика Європейського суду з прав людини у сфері охорони здоров‘я‘. 

Медичне право на сьогодні стало вже предметом обміну досвідом з адвокатами, суддями, прокурорами, органами поліції. Пожвавлення інтересу до царини, обговорення спектральними фахівцями проблем, вироблення спільних позицій є запорукою забезпечення прав людини у сфері охорони здоров’я.

Детальніше