07.04.2019

10-11 квітня 2019 р. у м. Вінниця на базі Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова за експертної підтримки ГО "Фундація медичного права та біоетики України" відбудеться міжнародна науково-практична конференція "Сучасна патоморфологічна діагностика в клінічній практиці лікаря".

Конференція внесена до реєстру МОЗ (реєстраційний номер 112) і реєстру ДНУ "Український інститут науково-технічної експертизи та інформації" (посвідчення №208 від 12.07.2018 р.).

 До участі у роботі конференції запрошуються патологоанатоми, сімейні лікарі, терапевти, гастроентерологи, інфекціоністи, акушери-гінекологи, неонатологи, педіатри, онкологи, хірурги, урологи, судово-медичні експерти, головні лікарі, заступники головних лікарів з медичної частини, юристи, завідувачі лабораторій, завідувачі кафедр, науковці, практикуючі лікарі інших спеціальностей.

Вперше в Україні в межах конференції буде створено платформу комплексного, мульти- та трансдисциплінарного підходу до сучасної патоморфологічної діагностики у практиці сучасного лікаря. Будуть розглянуті питання сучасного уявлення щодо процесів патогенезу, діагностики,  прогнозування та вибору методу лікування захворювання на основі комплементарної асиміляції різних дисциплін (кібернетики, математики, фізики, інформатики тощо), показані можливості нових предметних таксономій.

Головна мета конференції - об’єднати досвід патологів та клініцистів різних спеціальностей задля поліпшення якості медичної допомоги. Висвітлити важливість зв’язку «клініцист - морфолог» у верифікації діагнозу та виборі тактики подальшого медикаментозного лікування.

Конференція відбуватиметься у сучасному форматі “Interactive” - провідні фахівці з України та Європи з патологічної анатомії, онкології, інфекційних хвороб, онкогінекології, педіатрії, неонатології, гастроентерології, хірургії ділитимуться науковим та клінічним досвідом у форматі лекцій, доповідей, майстер-класів, воркшопів та дискусій.

Учасники конференції матимуть можливість ознайомитись з портфоліо лікаря як веб-технологією, орієнтованою на відображення навчальних або професійних успіхів фахівця під час безперервної медичної освіти. Це дасть можливість кожному лікарю акумулювати досвід практико-орієнтованого навчання, оцінити результати освітніх процедур, соціальні відносини і продемонструвати набуті компетенції за міждисциплінарними та трансдисциплінарними напрямами медицини.

Науково-практична конференція – це школа передового досвіду, сучасних ідей та наукових розробок.

Детальніше про захід за посиланням:

https://www.vnmu.edu.ua