03.07.2017

01-02.07.2017 року відбувся 4-й заключний тренінг для адвокатів із першого спеціалізованого курсу навчання з медичного права, організований Українською фундацією правової допомоги, Фундацією медичного права та біоетики України за сприяння Національної асоціації адвокатури України, Уповноваженого ВР України з прав людини за підтримки Міжнародного фонду 'Відродження'. Окрім насиченого змістовного наповнення (лекціі і практичні заняття), було проведено тестування, урочисте вручення сертифікатів НААУ та дружня вечеря на теплоході 'Говерла' учасників, тренерів та гостей заходу.

Натхненні виступи С. Вилкова (адвокат, голова Комітету з питань безоплатної правової допомоги, НААУ) щодо новел правил адвокатської етики та Л. Секелик (адвокат, помічник народного депутата І. Сисоєнко) щодо окремих нормативних доробків у царині охорони здоров'я зробили старт заходу яскравим і цікавим.

Захід завершився, але став стартом для нових ідей, інституційних надбань і плідної співпраці на благо Людини та її прав у сфері охорони здоров'я!