RSSВерсія для друку
Спеціалізований курс навчання з медичного права для адвокатів
03.07.2017

01-02.07.2017 року відбувся 4-й заключний тренінг для адвокатів із першого спеціалізованого курсу навчання з медичного права, організований Українською фундацією правової допомоги, Фундацією медичного права та біоетики України за сприяння Національної асоціації адвокатури України, Уповноваженого ВР України з прав людини за підтримки Міжнародного фонду 'Відродження'. Окрім насиченого змістовного наповнення (лекціі і практичні заняття), було проведено тестування, урочисте вручення сертифікатів НААУ та дружня вечеря на теплоході 'Говерла' учасників, тренерів та гостей заходу.

Натхненні виступи С. Вилкова (адвокат, голова Комітету з питань безоплатної правової допомоги, НААУ) щодо новел правил адвокатської етики та Л. Секелик (адвокат, помічник народного депутата І. Сисоєнко) щодо окремих нормативних доробків у царині охорони здоров'я зробили старт заходу яскравим і цікавим.

Захід завершився, але став стартом для нових ідей, інституційних надбань і плідної співпраці на благо Людини та її прав у сфері охорони здоров'я!

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...