RSSВерсія для друку
Школа з прав людини в сфері охорони здоров’я: знання - молоді!
26.05.2012

 

З 25 до 29 травня 2012 р. в м. Острог відбувається школа з прав людини у сфері охорони здоров’я для студентів юридичних клінік вищих навчальних закладів України. Це черговий захід ВГО «Фундація медичного права та біоетики України», який проводиться у межах функціонування Постійно діючої школи з медичного права, яка діє при організації.

 

Організаторами заходу є Всеукраїнська громадська організація «Фундація медичного права та біоетики України» спільно з Міжнародним фондом «Відродження», Національним університетом «Острозька академія» та ELSA-Ostroh (European Law Students Association).

Мета школи: надання комплексу теоретико-практичних знань з медичного права для оптимізації правореалізаційної і правозахисної діяльності з метою захисту прав людини в галузі охорони здоров’я.

 

Школа ґрунтуватиметься на матеріалах практичного посібника «Права людини в галузі охорони здоров’я», підготовленого за підтримки Програми Міжнародного фонду «Відродження» «Громадське здоров’я» та Інституту відкритого суспільства (м. Нью-Йорк, США).

До проведення заходу залучені провідні вітчизняні й іноземні фахівці, сферою інтересу яких є медичне право.

 

Програма заходу