05.01.2016

27-29 січня 2016 р. у м. Львові відбудеться Школа управління у сфері охорони здоров’я, яка буде проведена Львівським обласним благодійним фондом «Медицина і право», кафедрою медичного права факультету післядипломної освіти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та Асоціацією шкіл громадського здоров’я в Європейському регіоні (ASPHER) за експертного сприяння Всеукраїнської громадської організації «Фундація медичного права та біоетики України», Українського лікарського товариства у Львові та Комісії з питань охорони здоров’я Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації та підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Цільовою аудиторією заходу є депутати місцевих рад, представники Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації та Управління охорони здоров’я Львівської міської ради, організатори охорони здоров’я, представники професійних громадських організацій у сфері охорони здоров’я.

У межах заходу відбуватимуться майстер-класи, воркшоп, презентації, цікаві зустрічі, нові знайомства, започаткування нових проектів. У межах заходу запланований спеціалізований воркшоп «Лідерство у сфері охорони здоров’я», який проводитиме професор Катажина Чабановська, доктор філософії в галузі громадського здоров'я, доцент кафедри міжнародного здоров'я Факультету медицини і природничих наук Маастріхтського університету (Маастріхт, Нідерланди) та Інституту громадського здоров'я Факультету медичних наук Медичного коледжу Ягелонського університету (Краків, Польща), експерт ВООЗ з питань лідерства у сфері громадського здоров'я.

 

Детальніше