05.01.2016

13 січня 2016 р. з 13.00 до 15.00 год. у приміщенні Музею історії медицини Галичини імені Мар’яна Панчишина (адреса: м. Львів, вул. Кармелюка, 3) відбудеться семінар "Громадськість як ефективний важіль впливу на державу в сфері охорони здоров’я в аспекті контролю за використанням коштів".

Доповідачі:

1.  Христина Терешко – президент ЛОБФ «Медицина і право», завуч кафедри медичного права ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. Тема презентації "Транспарентність і конструктивний діалог «влада-громада» для ефективного і справедливого використання коштів місцевого бюджету в сфері охорони здоров’я у Львівській області".

2.  Оксана Дащаківська – керівник Західноукраїнського представництва МФ "Відродження", експерт зі залучення громадян до прийняття рішень. Тема презентації «Інструменти участі громадськості у сфері охорони здоров’я: як поліпшити якість».

3.  Олена Євстігнеєва – голова Асоціації фахівців з формування здорового способу життя. Тема презентації «Роль неурядових організацій у реформуванні системи громадського здоров’я».

4.   Андрій Базилевич – голова Українського лікарського товариства у Львові. Тема презентації «Роль лікарського самоврядування в управлінні системою охорони здоров’я».

Детальніше