27.07.2017

28 липня – Всесвітній день боротьби з вірусними гепатитами. Цьогоріч, як і багато років поспіль, ГО Фундація медичного права та біоетики України», ЛОБФ «Медицина і право» спільно з МБФ «Альянс громадського здоров’я» за сприяння Управління охорони здоров’я Львівської міської ради, Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації проводять інформаційно-просвітницьку акцію під гаслом «Гепатит С: дізнайся зараз, вилікуй вчасно!».

Дана акція покликана привернути увагу мешканців Львівщини, керівництво області та й загалом держави до проблеми боротьби із захворюванням на вірусні гепатити.

Цього року організаторами буде проведена масштабна інформаційна кампанія серед населення щодо висвітлення проблематики захворювання на вірусні гепатити, зокрема в заклади охорони здоров’я м. Львова та Львівської області передано інформаційні матеріали щодо алгоритму дій громадян, які хворі на вірусні гепатити, у профільних відділеннях закладів охорони здоров’я проводитиметься консультування лікарями-інфекціоністами щодо гепатитів та їх лікування. Окрім цього, буде забезпечено висвітлення актуальної інформації щодо вірусних гепатитів у пресі та на телебаченні.

Files:
2017-1.jpg472 K
2017-2.jpg206 K