RSSВерсія для друку
«С» наша спільна справа в боротьбі за життя Людини
25.07.2011

28 липня 2011 р. світова спільнота відзначатиме Всесвітній день боротьби з вірусними гепатитами В й С, і Україна вкотре доєднається до міжнародних акцій, присвячених цій, без перебільшення, актуальній тематиці. Звісно, й Львів, який своєчасно реагує на зміни і виклики часу в будь-якій царині, не міг залишитись осторонь цієї проблеми, яка з латентного захворювання трансформувалась на сьогодні в епідемію.

 26 липня 2011 р. о 13.00 год. у приміщенні Малої сесійної зали Львівської міської ради відбудеться прес-конференція на тему ««С» наша спільна справа в боротьбі за життя Людини».

 У межах акції ««С» наша спільна справа в боротьбі за життя Людини», яка відбуватиметься у м. Львові з 26 до 29 липня 2011 р., заплановано низку заходів:

1)      працюватиме мобільна амбулаторія БФ «САЛЮС» на пл. Ринок з 16.00 до 19.00 год. 28 та 29 липня 2011 р. з метою проведення тестування швидкими тестами на гепатити В та С, наданими МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІДу в Україні» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження»;

2)      проведення тестування усіх бажаючих на базі дільничних поліклінік за територіальним принципом;

3)      широка інформаційно-просвітницька кампанія з метою підвищення обізнаності громадськості щодо розповсюдження, симптомів, методів діагностики та лікування гепатитів В і С (розповсюдження інформаційних брошур, постерів, листівок, розміщення білбордів).

 Учасники прес-конференції:

Зуб Володимир Іванович – начальник Управління охорони здоров’я Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради;

Сенюта Ірина Ярославівна – президент ВГО «Фундація медичного права та біоетики України»;

Служинська Олександра Богданівна – виконавчий директор БФ «САЛЮС»;

Ошуркевич Лілія – завідувач міським гастроентерологічним центром;

Королюк Леся – головний позаштатний спеціаліст управління охорони здоров’я з інфекційних хвороб.

 

 Детальна інформація міститься у доданому файлі.

Файли:
реліз_28_липня.docx17.6 K