31.08.2016

Перша програма з лідерства у сфері у сфері охорони здоров’я, що проводиться на післядипломному рівні, охоплює в собі реальні проблеми, засновані на пріоритетах, які мають за мету створення нової та інноваційної системи охорони здоров’я в Європі.  Програма поєднує в собі компонент охорони здоров’я та компетентності лідерства і техніки ведення бізнесу, які є необхідними якостями для лідера сфери громадського здоров’я. Організаторами курсу є Школа бізнесу та економіки та Факультет здоров’я, медичних та природничих наук Маастрихтського університету.

Якщо ви є професіоналом у галузі охорони здоров’я (виконуєте обов’язки по формуванню політики на локальному та Європейському рівнях, є медичним працівником чи працюєте в організації, що оплачує надання медичних послуг чи працівником медичної індустрії), або бажаєте отримати вищу посаду і хочете покращити свої лідерські здібності, тоді цей курс для вас.

Методи навчання: міні-лекції, самооцінка, групові дискусії, інтерактивні лекції, навчання на проблемах, робота в групах, аналіз зацікавлених сторін (stakeholder analysis), розробка власного плану розвитку, онлайн менторство тощо.

Умови участі:

Наявність ступеня магістра або іншого прирівняного ступеня;

Достатні навики володіння англійською.

Вартість навчання: 5,550 Євро.

Період проведення: 2 – 5 листопада 2016 р.

Дедлайн подачі заявок: 15 жовтня 2016

Координатор програми: Катажина Чабановська.

Дізнайся більше за посиланням