RSSВерсія для друку
Програма "Громадське здоров'я" оголошує конкурси, спрямовані на допомогу наркозалежни
17.10.2012

Програма “Громадське здоров’я” Міжнародного фонду “Відродження” оголошує конкурс “Захист і просування (адвокація) програм лікування ЗПТ силами спільнот пацієнтів в Україні” та конкурс “Мобілізація спільнот, адвокація та підтримка інтегрованої допомоги в лікуванні ВІЛ, туберкульозу для наркозалежних в Україні”.
Мета конкурсу “Захист і просування (адвокація) програм лікування ЗПТ силами спільнот пацієнтів в Україні – підтримати місцеві адвокаційні ініціативи, спрямовані на покращення доступу наркозалежних від опіоїдів до програм ЗПТ, на покращення їх якості, на запобігання дискримінації та порушенням прав пацієнтів. Останній термін подання проектів – 2 жовтня 2012 року. 
Мета конкурсу “Мобілізація спільнот, адвокація та підтримка інтегрованої допомоги в лікуванні ВІЛ, туберкульозу для наркозалежних в Україні” – надати підтримку українським НУО в організації заходів із поліпшення поінформованості, мобілізації спільноти, документування й адвокації задля покращення доступу наркозалежних, хворих на ВІЛ і/або туберкульоз (ВІЛ/ТБ), до інтегрованої допомоги. Останній термін подання проектів – 22 жовтня 2012 року.

Джерело:

www.irf.ua/index.php