RSSВерсія для друку
Посольство Королівства Нідерландів в Україні оголошує конкурс проектів
27.02.2012

Посольство Королівства Нідерландів в Україні оголошує конкурс подачі заявок, спрямований на укріплення верховенства права та розвитку процесу державного управління в Україні та Молдові. Конкурс заявок організовано в рамках Програми МАТРА (соціальні трансформації суспільства), яка діє з 1994 року. Програму МАТРА було засновано з метою надання підтримки країнам Центральної та Східної Європи, включаючи Україну та Молдову, у розвитку демократії через встановлення та укріплення верховенства права, прозорості та розвитку процесу управління держав. Крім того, програма МАТРА підтримує проекти, що покликані заохотити участь громадян у процесі прийняття рішень та підвищити їхню відповідальність за розвиток суспільства, в якому вони живуть.  


Проекти на розгляд разом із супровідним листом та іншими документами мають бути подані в електронному та друкованому форматах. Аплікаційні заявки мають бути подані англійською мовою у форматі. завантаженому на сайті Посольства: 


 www.netherlands-embassy.com.ua.



Конкурсні заявки мають бути подані до Посольства до 1 травня 2012 року. Відбір проектів буде завершено до 1 серпня 2012 року, після чого учасників повідомлять про результати в письмовій формі.


Детальні інформація за адресою: