RSSВерсія для друку
ПЕРША ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ “Актуальні питання паліативної та хоспісної допомоги”
22.10.2012

Шановні колеги!
Повідомляємо Вам, що 8-9 листопада 2012 р. у м. Києві відбудеться Перша Всеукраїнська науково-практична конференція
“Актуальні питання паліативної та хоспісної допомоги”.
Конференція проводиться згідно з Реєстром з`їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій  на 2012 рік, затвердженим  МОЗ України 11.11.2011 р.,  під патронатом Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика, за участі ВГО “Українська Ліга сприяння розвитку паліативної та хоспісної допомоги”, підтримки  МФ “Відродження”та  Благодійної організації “Асоціація паліативної та хоспісної допомоги”. 
 
ОСНОВНІ  НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:
         1. Організаційно-методичні та нормативно-правові проблеми становлення та розвитку системи служби паліативної та хоспісної медицини в Україні.
         2. Сучасний стан та ефективність контролю хронічного болю та симптоматичного лікування паліативних хворих. Інноваційні підходи в наданні  паліативної медичної допомоги.
         3. Стан та перспективи професійної підготовки кадрів для роботи в галузі паліативної та хоспісної медицини.
         4. Паліативна допомога та суспільство. Соціальні аспекти паліативної допомоги в Україні.
     До участі у Конференції запрошуються  керівники та організатори охорони здоров’я, науковці, практичні фахівці, які надають допомогу паліативним хворим, зокрема, лікарі закладів паліативної та хоспісної медицини, сімейні лікарі, онкологи, геріатри, лікарі центрів СНІД, фтизіатри, дільничні терапевти та сімейні лікарі, клінічні фармацевти, соціальні працівники, психологи, юристи та інші, з України, Російської Федерації, Білорусі, Молдови, Грузії, Таджикистану, Словаччини, Польщі, Угорщини та інших країн. Орієнтовна кількість учасників Конференції – до 150 осіб.

 

Детальніше:

http://www.palliativecare.gov.ua/node/162